★ ★ ★ Személyi edzés ★ ★ ★

interjú

Inkább a minőség, mint a mennyiség - Interjú Kovács Lacee-val

2020. már 15. - 10:44 -- Csóka Gábor

Csóka Gábor és Kovács Lacee

Februárban ellátogatott hozzánk Kovács Lacee, akivel a Crossfitről, edzésről, tervekről és kihívásokról beszélgettem. Kovács László, alias Kovács Lacee 1986-ban született, 7 éves kora óta sportol, 14 évig versenyszerűen judozott. Judosként tízszeres korosztályos bajnok. 2008-ban kezdett crossfitezni, 2013-ban Európa legfittebb embere lett, ezzel kvalifikálta magát a Games-re, ahol a 25. helyen végzett. 

Terhesség és sport

2020. jan 1. - 7:51 -- Csóka Gábor

Terhesség és sport

A terhesség és a sport nem egymást kizáró dolgok. Az aktív és egészséges életmód a terhesség alatt is rendkívül fontos és számos haszna van. Vadászi-Szecsei Kata már lassan 6 éve jár hozzánk rendszeresen cross-training edzésekre. Ezt akkor sem szakította meg, mikor megtudta, hogy babát vár, és a terhessége alatt is lejárt a Genesisbe edzeni. A szülést követően pedig fokozatosan tért vissza a csoportos órákra. Katát kérdeztem a tapasztalatairól.

Izlandról a Cross Genesisbe

2019. szep 24. - 9:05 -- Csóka Gábor

Réz Gábor

Réz Gábor és családja már hosszú ideje külföldön él. Gábor komoly sport múlttal rendelkezik, de neki is rengeteg sérülése volt az évek során, melyre a CrossFit® adott megoldást. Mikor haza látogattak, a Cross Genesist választotta, ahova jövőre is szeretne visszatérni. Vele beszélgettem elsősorban a nálunk eltöltött élményeiről.