★ ★ ★ Személyi edzés ★ ★ ★

Funkcionális edzés

A funkcionális  edzés lényege, hogy olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek során a izmaink a maguk természetes módján mozognak. Ezáltal a funkcionális edzés gyakorlatai a mindennapi életben is hasznosnak biznyulnak.  Nem izoláltan eddzük az egyes izomcsoportokat, hanem egy egységes egészként tekintünk a testre. Ennyire egyszerű az egész, vagy mégsem? 

Funkcionális edzés

A funkcionális edzés előnyei

Nem izoláltan eddzük az izmokat, hanem mozdulatokat gyakorlunk. Tehát nincs láb nap, hát nap, mellnap, de van mondjuk guggolás, húzódzkodás, vagy épp fekvőtámasz, hogy a példáinknál maradjunk.

Összetett gyakorlatokat végzünk, tehát több ízületben történik elmozdulás a feladat végzése során. Például egy izolált bicepsz gyakorlat nem ilyen, ilyenkor csak a könyökízületet hajlítjuk. Ellenben a fekvőtámasszal, ahol már a könyök- és a vállízület is érintett.

Nagy hangsúlyt fektetünk a törzs izmainak erősítésére, valamint a stabilizáló izmokra.

Az alap gyakorlatokat természetes mozgások jelentik, mint pl. guggolások, elemelések, húzódzkodás, tolódzkodás.

Több képességet fejlesztünk egyszerre: erőt, állóképességet, hajlékonyságot, koordinációt, gyorsaságot. Természetesen mindenkinél azt helyezzük előtérbe, amire a leginkább szüksége van.

Kiket várunk?

A funkcionális edzés az egyik legjobb erő-állóképesség fejlesztő edzésforma, mely gyakorlatilag minden sportág kiváló kiegészítője, és sportolni vágyók számára is kiváló, változatossága, és komplexitása miatt, így mindenkinek ajánljuk. Kezdők is jöhetnek bátran!

Edző

Verebes Miki a Cross Genesisben Kempo és K1 edzéseket tart, már több mint 28 éve foglalkozik küzdősporttal, és 10 éve utánpótlás képzéssel. Többféle sportág versenyzői számára tart erő-állóképesség edzések évek óta. Személye garancia a minőségre, és a kőkemény edzésekre. 

Időpontok

Szeptember 2-tól hétfő-szerda-péntek 6:30-8:00 a CrossGenesis kistermében megtalálsz minket! Gyere, és próbáld ki! Órarend

Árak

FUCNKIONÁLIS EDZÉS TAGSÁGI DÍJAK - 2019. szeptembertől
TÍPUSÉRVÉNYESÁRAK
Napijegy1 alkalom3000 Ft
10 alkalmas tagsági30 nap20 000 Ft
12 alkalmas tagsági35 nap25 000 Ft

ALL YOU CAN MOVE
Érvényes AYCM (L-XL-XXL) kártyával havi tagságit is válthatsz
TÍPUSÉRVÉNYESÁRAK
1 alkalom1 alkalom2000 Ft
10 alkalom30 nap11 500 Ft
12 alkalom35 nap14 000 Ft