★ ★ ★ Személyi edzés ★ ★ ★

Thai box

INGYENES első óra és 20% kedvezmény minden újonnan vásárolt első Thai Box tagsági árából új belépőknek!

 

Októberi AKCIÓ! Az első óra ingyenes, és amennyiben megtetszik, lehetőséged van 20%-kal olcsóbban megvásárolni helyben az első havi 12 alkalmas tagságidat 15 000 Ft helyett 12 000 Ft-ért. A foglalkozásokra folyamatosan lehet csatlakozni. Próbáld ki kötelezettségek nélkül! Jelentkezz minél előbb! AYCM kártyát is elfogadunk!

 

Helyszín: CrossGenesis Újpest, 1043 Budapest, Munkásotthon u. 33-39. 

 

Jelentkezem >>

A thai boksz, eredeti nevén Muay Thai, egy Thaiföldről származó pusztakezes harcművészet. A harcosok még ma is mezítláb küzdenek, bokagumit viselve lábukon és ökölvívó kesztyűt a kezükön.

A koncentrációt, az erőt, a reflexeket, az időzítést állandó küzdőgyakorlatokkal fejlesztik. Ezen kívül rúgó és ütőzsákokon gyakorolnak. A szükségtelen sérülések elkerülése érdekében az edzéseken védőfelszerelésben gyakorolnak. A sportot a „nyolc végtag tudományának” is nevezik, mivel a küzdelem során a bokszoló nem csak az ökleit, de a lábát, a térdét és a könyökét is használhatja. Pár híresebb thai bokszos: Ramon Dekkers, Buakaw Banchamek, az Ong-Bak filmekből Tony Jaa.

THAI BOX
TÍPUSÁRAK
1 alkalmas jegy2500 Ft
Tagsági - 8 alkalmas12 000 Ft
Tagsági - 12 alkalmas15 000 Ft

Thai-box

Röviden az edzésekről: egymás iránti tisztelet, kőkemény erősítések, technikai rész, zsákolás, sparring és testfelkeményítés.

Lehetsz kezdő, haladó harcos vagy ha csak mozogni szeretnél egy kicsit, esetleg fogyni, testet formálni, várunk szeretettel a csapatba! Kortól, nemtől független.

Edzés időpontok: órarend.

Az edzések K1 szabályrendszerre épülnek.

Személyi edzések: egyeztetés alapján.

Amit hozni kell magaddal: sportruházat, amiben kényelmesen tudsz mozogni (fémek, gombok ne legyenek rajta, amik sérülést okozhatnak). Későbbiekben előírt: bokszkesztyű, bandázs, fogvédő, sípcsontvédő, szuszpenzor. Szükség esetén kesztyű biztosított.

Berzerker team