★ ★ ★ Személyi edzés ★ ★ ★

Kempo

Kempo

A Kempo az egyik legősibb harcművészetek közé sorolható stílus. Indiából indult majd Kínából terjedt szerte a világban. A Kempo egy olyan komplex színes, kemény, kevert harcművészet amiben minden mostanára kialakult stílus fellelhető! Jiu-Jitsu, Judo, Karate, Box, töménytelen föld, álló és önvédelmi, közelharci technikák.

A mai szervek előszeretettel használt stílusa (katonaság, rendőrség, különleges egységek)! Ebben a stílusban nagyon sok fegyveres technika található mint, bot, kés, pisztoly, stb., védekezés és támadás céljából. Érdekessége ennek a harcművészetnek, hogy mára sok ismert sport ebből a stílusból alakult ki, pl.: K1, MMA, krav-maga, a keményebb harcnak különféle rendszere. A versenyeken mint például: Kata, fegyveres Kata, szinkron Kata, önvédelmi számok (fegyverrel, puszta kézzel), semi-contact, Chikara-kurabe, light, full-b, full-a, knock-down, K1, küzdelmek a versenyek és  a sport a világában.

Tehát ez a stílus, harcművészet, sport, minden szempontból alkalmas, hogy gyakorolja, űzze az ember, hobbi vagy akár versenyzés céljából. Ajánlatos kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Erősíti a testet és a lelket! Fejleszti a mozgás kordinációt, térérzékelést, gyorsaságot, ügyességet. Megtanít az önfegyelemre, tiszteletre, empátiára, tisztességre, becsületességre!

Már 6 éves kortól is látogatható.

Shorenji-Toraken-Ryu Kempo-Karate remek ajánlás arra, hogy elkezdje kicsi vagy nagy, fiú vagy lány egyaránt!

Kempo árak
TÍPUSÁRAK
1 alkalmas jegy2500 Ft
Tagsági - 8 alkalmas12 000 Ft
Tagsági - 12 alkalmas15 000 Ft
Cross-training és Kempo kombinált bérlet (16 alkalom)35 000 Ft