★ ★ ★ Személyi edzés ★ ★ ★

cross training

Jótanácsok, amit ha kezdőként megfogadsz, meg fogod szeretni ezt a remek sportot, és könnyedén veszed majd az akadályokat!

2018. nov 8. - 8:42 -- Csóka Gábor

Csóka Gábor cross training edző

1. Állíts fel reális célokat!

A legideálisabb, ha több, kisebb célt tűzöl ki magad elé, és ezeket vezeted is. Ha így teszel, a megvalósításához vezető úton, mind fizikálisan, mind állóképesség terén is fejlődni fogsz. A kis cél jóval nagyobb sikerélményt ad, mint, hogyha egy nagy célt tűzöl ki, amibe beletörik a bicskád ;). Nem fog mindenki 100kg-al lökni, vagy húszszor húzodzkodni a kezdő csoportból 1-2 hónap elteltével.

Hogyan épül fel egy Cross Training csoportos óra?

2018. szep 17. - 19:11 -- Csóka Gábor

Cross Training edzés

Egy átlagos Cross Training 90 percig tart, és általánosan 7 szakasza van. Az idő múlásával és a tudásszint emelkedésével a lentebb felsorolt szakaszok némileg átalakulnak, összevonódnak, illetve az egyes blokkokkal eltöltött idő is módosulhat, ezért az alábbiakban egy átlagos (kezdő, közép haladó) órát mutatunk be nektek.

7 érv amellett, hogy elkezd a Cross Traininget

2018. szep 5. - 8:43 -- Csóka Gábor

Cross Training

Egy edzésforma, amely garantáltan pozitívan változtatja meg az életedet. Nem is húzzuk az időt, megmutatjuk, hogyan:

1. Fejleszti az erőnlétet és az állóképességet

Mind a csoportos órák, mind pedig a személyi edzések is 90 percesek, amelyeken belül minden alkalommal külön blokk foglalkozik a technikával, az erőfejlesztéssel és a szív- és érrendszer tudatos kondícionálásával.

Funkcionális Training és irányelvek

2017. aug 5. - 8:23 -- Csóka Gábor

Az USA-ból induló és egyre nagyobb teret hódító funkcionális- és köredzésekkel  mindenki találkozhatott, aki egy kicsit barangolt már a fitness világában. Ez nem véletlen.

A motiváció, hogy valaki belevágjon a sportolásba, nagyon sokféle lehet. Viszont sokan konkrét célok nélkül, vagy külsőségek miatt mennek le a legközelebbi terembe. Aztán valahogy az izolált bicepsz gyakorlat és a haverokkal/barátnőkkel csevegés már nem elég. 

Többet és jobbat akarnak, többek és jobbak akarnak lenni.