★ ★ ★ Személyi edzés ★ ★ ★

2. Genesis Sporttábor

2018. szep 3. - 19:40 -- Csóka Gábor

Genesis Edzőtábor

2018. augusztus 30-án a 10 fős csapatunk Eger felé vette az irányt, természetesen csak miután megtartottuk a négy napos sporttábor első edzését még Budapesten, a CrossGenesis Újpest edzőteremben. A 11 edzés során futottunk, úsztunk és természetesen nyomtuk a Cross Training és Mobility gyakorlatokat, ezúton is köszönjük a Cross Team Egernek, hogy erre a néhány napra befogadtak minket.

Jövőre is megyünk! Hogy miért?

Jó társaság, szuper környezet és kőkemény edzések. A napi három edzésnek köszönhetően mindenki rengeteget fejlődött, hiszen kiszakadva egy kicsit az otthoni környezetből és mindennapi rutinból képesek voltunk maximálisan magunkra figyelni. Itt is kiemelten fontos volt számunkra a Cross Training feladatok helyes kivitelezése, azok rutinná tétele, illetve a nyújtásokra fordított időn sem spóroltunk.Mindezek mellett belekóstoltunk még a Cross Training úszásba, a móka kedvéért pedig utolsó nap egy nyugdíjas vízi tornába is :)

Esténként természetesen a lazításé volt a főszerep, amikor még egy szelet tortát is megengedtünk magunknak, hiszen az egyik csapattársunknak szombatra esett a szülinapja. Sporttábor volt, nem kiképzőtábor, tudni kell élvezni az életet, és örülni annak, hogy egy motiváló és összetartó közösség tagjai vagyunk :)

Jövőre is várunk mindenkit, akit érdekel a Cross Training & Mobility, a Cross Úszás vagy csak egyszerűen jobb erőnlétet és közérzetet akar!

Köszönjük a részvételt és az edzők munkáját!

Hajrá Genesis!

Címkék: 
Képgaléria: 
Cross Training
Cross Training
nyújtás
deadlift
2. Genesis Sporttábor
Cross Training feladatok
születésnap
fa
úszás