★ ★ ★ VIP Életmód Program ★ ★ ★

Thai box

INGYENES első óra és 20% kedvezmény minden újonnan vásárolt első Thai Box tagsági árából új belépőknek!

FEBRUÁRI AKCIÓ! Az első óra ingyenes, és amennyiben megtetszik, lehetőséged van 20%-kal olcsóbban megvásárolni helyben az első havi tagságidat 13 500 Ft helyett 10 800 Ft-ért. A foglalkozásokra folyamatosan lehet csatlakozni. Próbáld ki kötelezettségek nélkül! Jelentkezz minél előbb! AYCM kártyát is elfogadunk!

Helyszín: CrossGenesis Újpest, 1043 Budapest, Munkásotthon u. 33-39. 

Jelentkezem >>

A thai boksz, eredeti nevén Muay Thai, egy Thaiföldről származó pusztakezes harcművészet. A harcosok még ma is mezítláb küzdenek, bokagumit viselve lábukon és ökölvívó kesztyűt a kezükön.

A koncentrációt, az erőt, a reflexeket, az időzítést állandó küzdőgyakorlatokkal fejlesztik. Ezen kívül rúgó és ütőzsákokon gyakorolnak. A szükségtelen sérülések elkerülése érdekében az edzéseken védőfelszerelésben gyakorolnak. A sportot a „nyolc végtag tudományának” is nevezik, mivel a küzdelem során a bokszoló nem csak az ökleit, de a lábát, a térdét és a könyökét is használhatja. Pár híresebb thai bokszos: Ramon Dekkers, Buakaw Banchamek, az Ong-Bak filmekből Tony Jaa.

THAI BOX
TÍPUS ÁRAK
1 alkalmas jegy 2500 Ft
Tagsági - 8 alkalmas 13 500 Ft

Thai-box

Röviden az edzésekről: egymás iránti tisztelet, kőkemény erősítések, technikai rész, zsákolás, sparring és testfelkeményítés.

Lehetsz kezdő, haladó harcos vagy ha csak mozogni szeretnél egy kicsit, esetleg fogyni, testet formálni, várunk szeretettel a csapatba! Kortól, nemtől független.

Edzés időpontok: hétfő, szerda 20.00-21.30-ig, szombat: 15.30-17.00 (létszámfüggő).

Személyi edzések: egyeztetés alapján.

Amit hozni kell magaddal: sportruházat, amiben kényelmesen tudsz mozogni (fémek, gombok ne legyenek rajta, amik sérülést okozhatnak). Későbbiekben előírt: bokszkesztyű, bandázs, fogvédő, sípcsontvédő, szuszpenzor. Szükség esetén kesztyű biztosított.

Berzerker team