★ ★ ★ VIP Életmód Program ★ ★ ★

Modern Dietetika

A MODERN DIETETIKA Dietetikusai: Galló Nóra és Nagy Gina

A Modern Dietetika hitvallása, hogy a hozzá fordulókat megtanítsa arra, hogyan tegyenek lépéseket egy egészségesebb élet felé vezető úton. A táplálkozás lételemünk, mindenkit érint, ezért rendkívül fontos, hogy megfelelő hangsúlyt kapjon. Meghatározza közérzetünket, teljesítményünket, ellenálló képességünket, az életminőségünkre is hatással van. 

Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan étkezz egészségesen megőrizve így egészségedet, hogyan javíthatsz életminőségeden, vagy hogyan kezelheted betegségedet helyes táplálkozással, fordulj hozzánk bizalommal, biztosak vagyunk abban, hogy rátalálunk a számodra legmegfelelőbb, modern irányra!

A dietetikus az, aki segíteni tud abban, hogy a megváltozott élethelyzetből, betegségből, vagy csak tudatosságból változtatni akaró embereknek irányt mutasson a helyes táplálkozás kialakításában és céljaik elérésében, a mindennapokban. Nem is gondolnánk, hogy egy dietetikus mennyi mindenben tud segíteni. Manapság rengeteg olyan élethelyzet, állapot, betegség van, ami a táplálkozáshoz köthető. Az étkezésnek központi szerepe van az életünkben. Mindegy, hogy milyen a nemünk, mi a foglalkozásunk, hány évesek vagyunk, enni kell, de az sosem mindegy, hogy mit és hogyan. Másra van szüksége egy újszülöttnek, másra egy tinédzsernek, egy sportolónak, és másra, egy cukorbeteg felnőttnek. 

A dietetikus nem csak a beteg emberek étrendjének kialakításában tud segíteni. Bármilyen életkorban és élethelyzetben szükség lehet iránymutatásra a helyes táplálkozáshoz. Óriási szerepe van a sporttáplálkozásban is. Akár a crossfitről vagy más sportról beszélünk, ha azt valaki rendszeresen, illetve akár versenyszerűen űzi, ott már nagyon érdemes figyelni arra, hogy mikor és mit eszünk, sokszor ezen múlhatnak érmek, eredmények.

A legfontosabb, hogy a tanácsadások szervezettek, minden esetben a vendéggel előre egyeztetve, időt ráfordítva történnek. Első körben felmérjük az egyén tápláltsági állapotát, testösszetételét, táplálkozási szokásait, majd ezekből kiindulva tudjuk megtervezni a kedves vendégnek, a céljainak, állapotának/betegségének megfelelő étrendet, életmódot.

1 alkalmas Dietetikai konzultáció

Változás következett be az életedben? Kiderült, hogy valamilyen étrenddel kezelhető betegséged van? Lenne néhány kérdésed az étkezéseiddel kapcsolatban, vagy egyszerűen csak át szeretnél beszélni egy adott problémát? Kíváncsi vagy a tápláltsági állapotodra és szeretnéd tudni, hogy hol tartasz? Erre is van lehetőség, eljöhetsz hozzánk akár 1 alkalommal is, de bármikor dönthetsz úgy, hogy ismét igénybe veszed a konzultációt.