★ ★ ★ VIP Életmód Program ★ ★ ★

Brazil Jiu-Jitsu

A Brazil Jiu Jitsu egy földharc orientált harcművészet, amelynek a gyökerei egyenesen 1920-as évekig nyúlik vissza.

INGYENES első óra és 20% kedvezmény minden újonnan vásárolt első 8 alkalmas Brazilian Jiu Jitsu tagsági árából új belépőknek!

FEBRUÁRI AKCIÓ! Az első óra ingyenes, és amennyiben megtetszik, lehetőséged van 20%-kal olcsóbban megvásárolni helyben az első havi 8 alkalmas tagságidat 13 500 Ft helyett 10 800 Ft-ért. A foglalkozásokra folyamatosan lehet csatlakozni. Próbáld ki kötelezettségek nélkül! Jelentkezz minél előbb! AYCM kártyát is elfogadunk!

Helyszín: CrossGenesis Újpest, 1043 Budapest, Munkásotthon u. 33-39. 

Jelentkezem >>

Ebben az időben Brazíliában folyamatosan fejlődött a Jiu Jitsu, de igazán az USA ban, az UFC révén vált népszerűvé Royce Gracie által. A Jiu Jitsu Brazíliában egy névhez köthető: Mitsujo Meada-ához, aki Jigoro Kano tanitvány volt (Kano volt a judo atya). Az 1900-as évek elején Meada megismerte Carlos Graciet és mentorává válik. Carlos testvérésve, Royce Gracie-vel ezek után meghódítják Amerikát.

BRAZILIAN JIU JITSU
TÍPUS ÁRAK
1 alkalmas jegy 2500 Ft
Tagsági - 8 alkalmas 13 500 Ft
Tagsági - 12 alkalmas 17 000 Ft

A Brazil Jiu Jitsu mára az MMA szerves része lett, amelyben a hatékonyság egyesül a precizitással, ez teszi gyönyörűvé. Ha szeretnéd kipróbálni és részévé válni ennek a sportágnak most a CrossGenezisben kezdő csoportok indulnak, Magyar Tibor (barna öv) vezetésével.

Ne feledd, minden harc a földön végződik!